Home » Festunique Beltrum

Festunique Beltrum

Festunique in Beltrum

Festunique Beltrum is een verassend totaalevenement en de opvolger van het traditionele Beltrumse Bloemencorso. Het wordt iedere eerste zondag van september gehouden in Beltrum en staat garant voor een geweldige dag voor het hele gezin. Een bezoek aan Festunique betekent allereerst genieten van een niet-alledaags Bloemencorso. De praalwagens beplakt met dahlia’s en begeleid door muziek en figuranten, trekken niet in een stoet aan u voorbij, maar in defilévorm. Eén voor één passeren ze, waardoor u de creaties heel goed kunt bewonderen en volop kunt genieten van de acts die de bouwers speciaal voor u hebben ingestudeerd. Op deze manier genieten van dahliapracht is uniek in corsoland.

Festunique Beltrum biedt een spektakel in september!

Festunique staat ook garant voor creatief en expressief spektakel in de vorm van straattheater. Op verschillende plekken in het dorp vertonen artiesten hun creatieve en duizelingwekkende kunsten. Ze staan op podia en trekken rond. Laat u verrassen door bijzondere typetjes en prachtige voorstellingen.Bij een uniek festijn als Festunique hoort natuurlijk ook muziek.

Festunique biedt elk wat wils.

Op verschillende podia treden uiteenlopende artiesten op. Verder is er een grote braderie. Hier presenteren zich tal van standhouders, die de meest uiteenlopende producten aanbieden. Tenslotte is er kermis, volop gelegenheid voor een hapje en een drankje en een beregezellige feesttent.

Bron: www.festunique.nl 

Aflevering over Festunique 2013

 

button (14)